Center za podjetništvo in turizem nudi pomoč:

obstoječim podjetnikom in podjetjem, novim in potencialnim podjetjem, inovatorjem, mladim strokovnjakom, kmetom, brezposelnim osebam, lokalnim razvojnim iniciativam in institucijam, društvom in klubom.

Subvencije za zagon podjetij
Center za podjetništvo in turizem Aktualno Za investitorje Dogodki

Kontakt


Center za podjetništvo in turizem Krško

CKŽ 46, 8270 Krško
Telefon: +386 7 490 22 20
Telefaks: +386 7 492 70 80
E-pošta: info@cptkrsko.si


Poglej na večjem zemljevidu

Za tuje investitorje!

Nedelja, 12. Oktober, 2014

Za tuje investitorje (pa morda tudi za domača podjetja, ko boste želeli predstaviti našo državo tujim investitorjem) bo zanimiv portal InvestSlovenija.

Ministrstvo za pravosodje in javno upravo je junija 2012 testno objavilo nov državni spletni portal EUGO Slovenia – Slovenia Business Point, ki ga  lahko obiščete na spletnem naslovu  www.eugo.gov.si. Portal je namenjen tujim ponudnikom, ki na enem mestu, na enostaven, pregleden in uporabnikom prijazen način, nudi celovite informacije o pogojih poslovanja in dela v RS, s poudarkom na pridobivanju različnih dovoljenj, ki so potrebna za opravljanje reguliranih dejavnosti.

Predstavitev poslovnih con Krško v slovenščini.

Predstavitev poslovne cone Krško v angleščini, nekaj informacij pa lahko pridobite tudi tukaj.

Javni razpis za spodbujanje tujih neposrednih investicij v letu 2013. Predmet javnega razpisa je bila dodelitev spodbud za začetne investicije, ki jih bodo prijavitelji – tuje osebe zasebnega prava – nerezidenti izvajali na ozemlju Republike Slovenije.

2015 CPT Krško