Center za podjetništvo in turizem nudi pomoč:

obstoječim podjetnikom in podjetjem, novim in potencialnim podjetjem, inovatorjem, mladim strokovnjakom, kmetom, brezposelnim osebam, lokalnim razvojnim iniciativam in institucijam, društvom in klubom.

Podporne storitve pri poslovanju podjetij
Center za podjetništvo in turizem Aktualno Za investitorje Dogodki

Kontakt


Center za podjetništvo in turizem Krško

CKŽ 46, 8270 Krško
Telefon: +386 7 490 22 20
Telefaks: +386 7 492 70 80
E-pošta: info@cptkrsko.si


Poglej na večjem zemljevidu

Za tuje investitorje!

Torek, 11. Avgust, 2015

Za tuje investitorje (pa morda tudi za domača podjetja, ko boste želeli predstaviti našo državo tujim investitorjem) bo zanimiv portal InvestSlovenija.

Ministrstvo za pravosodje in javno upravo je junija 2012 testno objavilo nov državni spletni portal EUGO Slovenia – Slovenia Business Point, ki ga  lahko obiščete na spletnem naslovu  www.eugo.gov.si. Portal je namenjen tujim ponudnikom, ki na enem mestu, na enostaven, pregleden in uporabnikom prijazen način, nudi celovite informacije o pogojih poslovanja in dela v RS, s poudarkom na pridobivanju različnih dovoljenj, ki so potrebna za opravljanje reguliranih dejavnosti.

Predstavitev poslovnih con Krško v slovenščini.

Predstavitev poslovne cone Krško v angleščini, nekaj informacij pa lahko pridobite tudi tukaj.

V letu 2015 se ne predvideva posebnih spodbud za spodbujanje tujih neposrednih investicij (v informacijo: Predmet javnega razpisa v letu 2013 je bila dodelitev spodbud za začetne investicije, ki jih bodo prijavitelji – tuje osebe zasebnega prava – nerezidenti izvajali na ozemlju Republike Slovenije. Več info: Javni razpis za spodbujanje tujih neposrednih investicij v letu 2013.)

2016 CPT Krško