Center za podjetništvo in turizem nudi pomoč:

obstoječim podjetnikom in podjetjem, novim in potencialnim podjetjem, inovatorjem, mladim strokovnjakom, kmetom, brezposelnim osebam, lokalnim razvojnim iniciativam in institucijam, društvom in klubom.

Podporne storitve pri poslovanju podjetij
Center za podjetništvo in turizem Aktualno Za investitorje Dogodki

Kontakt


Center za podjetništvo in turizem Krško

CKŽ 46, 8270 Krško
Telefon: +386 7 490 22 20
Telefaks: +386 7 492 70 80
E-pošta: info@cptkrsko.si


Poglej na večjem zemljevidu

Ustanovljen Slovenski forum socialnega podjetništva


10. 12. 20011 so na ustanovni skupščini ustanovili Slovenski forum socialnega podjetništva, ki bo imel sedež v Mariboru.

Namen foruma je povezovanje in sodelovanje vseh zainteresiranih za razvoj socialnega podjetništva v Sloveniji.

V forum se lahko vključijo nevladne organizacije, podjetja, zasebne institucije, predstavniki državnih in lokalnih institucij, humanitarne organizacije in vsi posamezniki, ki želijo prispevati in sodelovati pri razvoju socialnega podjetništva.

Cilj foruma je pospešen razvoj socialne ekonomije, ki bo z uporabo novih poslovnih modelov razvijala nove zaposlitvene priložnosti in kvalitetna delovna mesta, pomagala zajeziti sivo ekonomijo in delo na črno, razvila nove priložnosti za mlade pri iskanju prve zaposlitve in druge ranljive skupine.

V bodoče naj bi ta forum poleg zastopanja interesov socialnih podjetij na državni in mednarodni ravni deloval tudi kot zbornica, ki bi socialnim podjetjem nudila različne skupne storitve in produkte, da bi se ta podjetja lažje prebijala na trg.

Več o FORUMU


Vir in informacije: Večer, 10.12.2011, www.vecer.com

2018 CPT Krško