Center za podjetništvo in turizem nudi pomoč:

obstoječim podjetnikom in podjetjem, novim in potencialnim podjetjem, inovatorjem, mladim strokovnjakom, kmetom, brezposelnim osebam, lokalnim razvojnim iniciativam in institucijam, društvom in klubom.

Podporne storitve pri poslovanju podjetij
Center za podjetništvo in turizem Aktualno Za investitorje Dogodki

Kontakt


Center za podjetništvo in turizem Krško

CKŽ 46, 8270 Krško
Telefon: +386 7 490 22 20
Telefaks: +386 7 492 70 80
E-pošta: info@cptkrsko.si


Poglej na večjem zemljevidu

Nova storitev za podjetnike – eMenjava


Ne prezrite – nova storitev za podjetnike – eMenjava

Slovenskim podjetnikom je na voljo nova storitev eMenjava, ki jim pomaga premagovati likvidnostne težave oz. jih pred njimi varuje. Spletna storitev podjetjem namreč omogoča enostavno kupovanje storitev ali izdelkov, ne da bi za nakup (v celoti) plačala, in zapiranje odprtih terjatev. Bistvo eMenjave je upravljanje spletne platforme in zagotavljanje pogojev za učinkovito povezovanje podjetij, ki so pripravljena medsebojno poslovati tudi tako, da svoje storitve in/ali izdelke med seboj zamenjujejo oz. kompenzirajo.

eMenjava je proaktivna storitev, s katero je poslovanje avtomatizirano. Storitev pomaga poiskati podjetja, s katerimi lahko prvo podjetje storitve ali izdelke zamenja za tisto, kar potrebuje. Tako tudi v fazi nakupa pride do pridobitve nove stranke, hkrati pa ima podjetje denar, ki bi ga drugače namenilo za plačilo nakupa, še vedno na svojem računu. Storitev pomaga tudi prodajati, saj v elektronski nabiralnik podjetja redno dostavlja povpraševanja potencialnih strank, vključno z njihovimi storitvami in izdelki, ki jih ponujajo v menjavo. Hkrati je eMenjava tudi koristen pripomoček za zapiranje odprtih terjatev. Podjetje z vnosom informacij o ponudbi dolžnika eMenjavi namreč omogoči, da poišče kupca za dolžnikove storitve in/ali izdelke ter tako pomaga izterjati dolgove.

Vir: Moj spletni priročnik  št. 46-2010

2018 CPT Krško