Center za podjetništvo in turizem nudi pomoč:

obstoječim podjetnikom in podjetjem, novim in potencialnim podjetjem, inovatorjem, mladim strokovnjakom, kmetom, brezposelnim osebam, lokalnim razvojnim iniciativam in institucijam, društvom in klubom.

Subvencije za zagon podjetij
Center za podjetništvo in turizem Aktualno Za investitorje Dogodki

Kontakt


Center za podjetništvo in turizem Krško

CKŽ 46, 8270 Krško
Telefon: +386 7 490 22 20
Telefaks: +386 7 492 70 80
E-pošta: info@cptkrsko.si


Poglej na večjem zemljevidu

Delavnice


Dosedaj smo za delujoča podjetja in potencialne podjetnike izvedli kar nekaj brezplačnih delavnic in prepričani smo, da so slušatelji izvedeli kaj novega ter da bodo kar nekaj zadev koristno uporabili pri svojem vsakdanjem delu oz. morebiti v svojem novem podjetju. Veseli pa bomo tudi vašega mnenja o izvedbi delavnic, kaj bi morebiti lahko izboljšali ipd., skratka odprti smo za vaša mnenja in predloge.  Morda se srečujete pri svojem poslovanju z dilemami ali pa imate nerazrešena vprašanja kot potencialni podjetnik in bi zadeve lahko razrešili v okviru delavnice. Vabimo vas, da podate predloge, na katero tematiko bi organizirali delavnice, saj je poslovanje podjetja kompleksno.

Delavnice v preteklosti si lahko ogledate na  teh spletnih straneh – v meniju na levi strani izberite področje, ki vas zanima.

Delavnice v septembru pod skupnim naslovom ”PREBOJ V PODJETNIŠTVO”.  

Da  ima podjetnost mnogo obrazov, od iskanje kreativnosti v sebi do priložnosti v okolju, je poudarila predavateljica ga. Petra Škarja. Drugi dan se je odvijal  na tematiko trženja in promocije, katerega pomen je poudarila mag. Metka Galič, praktično udejanjanje svoje trženjske strategije pa je predstavil g. Perc iz podjetja Chemcolor. V sredo so udeleženci poleg  statusnih oblik in ustanovitve podjetja izvedeli tudi nekaj nujnih dejstev  in novosti  glede davkov, kar je prestavila ga. Krošelj iz podjetja KIN.SI,  g. Gelb iz podjetja Hermes d.o.o.  pa je spodbudil razmišljanje o tematiki informatizacije poslovanja. Četrtek je bil namenjen inovativnosti, katere pomen je poudaril g. Češnovar. G. Kos je predstavil spodbujanje inovativnosti v podjetju INO Brežice. Glede na pozitivne odzive udeležencev bo CPT Krško podobne delavnice in srečanja izvajali tudi v prihodnje, o čemer bo javnost seveda obveščena – več informacij na Centru za podjetništvo in turizem Krško.  Galerijo slik si lahko ogledate tudi na povezavi.  

Delavnica Socialno podjetništvo  kot izziv in priložnost (petek, 11.maj 2012 v Mladinskem centru Krško). Oglejte si galerijo slik, gradivo in zaključke delavnice in na tej povezavi tudi prispevek TV Novo mesto!

 

 


 

2015 CPT Krško