Center za podjetništvo in turizem nudi pomoč:

obstoječim podjetnikom in podjetjem, novim in potencialnim podjetjem, inovatorjem, mladim strokovnjakom, kmetom, brezposelnim osebam, lokalnim razvojnim iniciativam in institucijam, društvom in klubom.

Subvencije za zagon podjetij
Center za podjetništvo in turizem Aktualno Za investitorje Dogodki

Kontakt


Center za podjetništvo in turizem Krško

CKŽ 46, 8270 Krško
Telefon: +386 7 490 22 20
Telefaks: +386 7 492 70 80
E-pošta: info@cptkrsko.si


Poglej na večjem zemljevidu

Delavnice


Dosedaj smo za delujoča podjetja in potencialne podjetnike izvedli kar nekaj brezplačnih delavnic in prepričani smo, da so slušatelji izvedeli kaj novega ter da bodo kar nekaj zadev koristno uporabili pri svojem vsakdanjem delu oz. morebiti v svojem novem podjetju. Veseli pa bomo tudi vašega mnenja o izvedbi delavnic, kaj bi morebiti lahko izboljšali ipd., skratka odprti smo za vaša mnenja in predloge.  Morda se srečujete pri svojem poslovanju z dilemami ali pa imate nerazrešena vprašanja kot potencialni podjetnik in bi zadeve lahko razrešili v okviru delavnice. Vabimo vas, da podate predloge, na katero tematiko bi organizirali delavnice, saj je poslovanje podjetja kompleksno.

Delavnice v preteklosti si lahko ogledate na  teh spletnih straneh – v meniju na levi strani izberite področje, ki vas zanima.

Delavnica Socialno podjetništvo kot izziv in priložnost (petek, 11.maj 2012 v Mladinskem centru Krško). Oglejte si galerijo slik, gradivo in zaključke delavnice in na tej povezavi tudi prispevek TV Novo mesto!

2014 CPT Krško