Center za podjetništvo in turizem nudi pomoč:

obstoječim podjetnikom in podjetjem, novim in potencialnim podjetjem, inovatorjem, mladim strokovnjakom, kmetom, brezposelnim osebam, lokalnim razvojnim iniciativam in institucijam, društvom in klubom.

Subvencije za zagon podjetij
Center za podjetništvo in turizem Aktualno Za investitorje Dogodki

Kontakt


Center za podjetništvo in turizem Krško

CKŽ 46, 8270 Krško
Telefon: +386 7 490 22 20
Telefaks: +386 7 492 70 80
E-pošta: info@cptkrsko.si


Poglej na večjem zemljevidu

Razvoj Krško


“Vsakdo lahko postane izumitelj, če je le odprtega in radovednega uma in nikoli ne spregleda pomembnosti, ki jo lahko nosi napaka ali navidezen spodrsljaj.”
(Patsy Sherman)

V meniju na levi strani si lahko ogledate izsledke analize podjetništva za občino Krško

Poslovne cone Krško -predstavitev

Preletite gradivo z delovnega srečanja na temo spodbujanje nastanka novih tehnoloških podjetij (Sevnica, 20.9.2011).

Oglejte si katalog gospodarskih in negospodarskih dejavnosti občine Krško, katerega namen je povečati prepoznavnosti naših gospodarskih subjektov doma, v Sloveniji  in v svetu. Katalog je urejen po Standardni klasifikaciji dejavnosti in vsebuje podatke o podjetjih, samostojnih podjetnikih, poslovnih enotah, državnih organih in organih lokalne samouprave, javnih službah, negospodarskih organizacijah, sindikatih ter tistih, ki opravljajo samostojne poklice.

Na kratko o 7. okvirnem programu.

Inovativnost je izziv! - mesečnik, s katerim boste obveščeni o aktualnih dogodkih s področja inovativnosti:    novicah doma in po svetu, javnih razpisih, pozivih in javnih naročilih, poslovnih dogodkih, aktualni slovenski zakonodaji in predpisih, drugih zanimivih vsebinah.  Na mesečnik se lahko brezplačno naročite preko prijave na portal Imam idejo.

Tehnološko sodelovanje!  - B2B: ponudba – povpraševanje! Kliknite in vzpostavite kontakt s poslovnimi partnerji na področju tehnologije!

WIPO GOLD - informacijsko orodje za dostop do informacij s področja intelektualne lastnine! Dostop do informacij je brezplačen in prosto dostopen preko spleta. Orodje zajema podatke o tehnologijah, blagovnih znamkah, modelih, statistične podatke, svetovanih standardih, zakonskih aktih in drugem. Več informacij na spletni strani Svetovne organizacije za intelektualno lastnino (WIPO).

Vprašalnik IMProve – najboljše evropsko inovacijsko orodje leta 2008

2014 CPT Krško