Center za podjetništvo in turizem nudi pomoč:

obstoječim podjetnikom in podjetjem, novim in potencialnim podjetjem, inovatorjem, mladim strokovnjakom, kmetom, brezposelnim osebam, lokalnim razvojnim iniciativam in institucijam, društvom in klubom.

Podporne storitve pri poslovanju podjetij
Center za podjetništvo in turizem Aktualno Za investitorje Dogodki

Kontakt


Center za podjetništvo in turizem Krško

CKŽ 46, 8270 Krško
Telefon: +386 7 490 22 20
Telefaks: +386 7 492 70 80
E-pošta: info@cptkrsko.si


Poglej na večjem zemljevidu

Aktualno

Sreda, 12. Avgust, 2015

Objavljen javni razpis Sofinanciranje individualnih hišnih kanalizacijskih priključkov in malih čistilnih naprav za komunalne odpadne vode v Občini Krško v letu 2015.

NE PREZRITE! KAKO Z BREZPLAČNIMI ANALITIČNIMI ORODJI DO VEČJE PRODAJE!  Optimizacija spletnih strani postaja vse bolj zahtevno delo – Google ves čas spreminja svoj algoritem.  Vendar pa si lahko pri tem pomagamo z brezplačnimi orodji – na kakšen način lahko izveste na prijetnem druženju na delavnici, na katero vas vabimo. Delavnica bo v četrtek, 22. oktobra 2015 ob 9. uri v Gostilni Kunst (bivši Hotel Pacifik), Ulica mladinskih delovnih brigad 1, 8273 Leskovec pri Krškem. Prijave so zaželene na tel. št. 07/ 490 22 20, po elektronski pošti: info@cptkrsko.si ali na sedežu Centra za podjetništvo in turizem Krško (CKŽ 46, Krško).

Podjetniki! Mladi! Vsi, ki vas zanima podjetništvo ali razmišljate o vstopu na podjetniško pot! Naj bo DAN ZA PODJETNE, dogodek ob 10. obletnici poslovnega portala e-VEM, vaš dan:

  • na enem mestu se lahko srečate in dobite odgovore predstavnikov ključnih institucij, s katerimi kot poslovni subjekt komunicirate in sodelujete (SPIRIT, GZS, OZS, AJPES, FURS, ZRSZ, ZZZS);
  • udeležite se lahko brezplačnih osebnih svetovanj o začetku ali zaključku poslovanja, davkih, zaposlovanju in drugih aktualnih poslovnih vprašanjih;
  • na vsebinskih predstavitvah vas bomo seznanili s poslovnimi priložnostmi, ki so na voljo v regiji, kakor tudi s primeri dobrih poslovnih praks.

Dogodek bo 4. novembra 2015 v popoldanskem času (od 13.00 do 17.00 ure) v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik, Podbreznik 15, 8000 Novo mesto. Več o samem dogodku, ki bo potekal še v 9-ih drugih večjih krajih po Sloveniji ter o prijavi na brezplačno osebno svetovanje lahko preberete na spletni strani: http://www.evem.gov.si/10let

AKTUALNO! Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi vse inovativne posameznike in podjetja, ki želijo s svojo inovacijo sodelovati na jubilejnem 10. SLOVENSKEM FORUMU INOVACIJ, k oddaji prijave do 11. oktobra 2015. Osrednja nacionalna prireditev inovativnosti bo letos 17. in 18. novembra 2015 v Športnem centru HIT v Šempetru pri Gorici. SPIRIT Slovenija bo opravila izbor 45 inovacij, ki se bodo predstavile na 10. Slovenskem forumu inovacij. Več o postopku izbora in ocenjevalni komisiji. Prijava inovacije je brezplačna. Tako kot pretekla leta bo avtorjem izbranih inovacij omogočen brezplačni razstavni prostor ter promocijske aktivnosti. Dodatno pa bo letos zagotovljena organizacija neposrednih poslovnih stikov in pogovorov z različnimi strokovnjaki, poslovneži in investitorji ter možnost neposredne predstavitve inovacije pred tujimi investitorji na dogodku COINVEST, ki bo potekal na isti lokaciji, vzporedno z drugim dnem Slovenskega foruma inovacij. Kliknite za pregled vseh brezplačnih storitev za izbranih 45 avtorjev inovacij. Prijave prek spletnega obrazca na: www.foruminovacij.si. Več informacij: sfi@spiritslovenia.si

VSE O ENERGIJI NA ENEM SPLETNEM PORTALU ! Kaj potrebujete za varčno porabo energije v objektu ali za postavitev sončne elektrarne? Odgovor prinaša spletna platforma http://www.bioregio.link/, vzpostavljena v čezmejnem projektu Slovenije in Hrvaške za podporo mikro, malim in srednjim podjetjem, ki se ukvarjajo ali s proizvodnjo zelene energije ali z rešitvami za njeno učinkovito rabo.  Več v prispevku.

BREZPLAČNA E-KNJIGA - »VEŠČINA OBVLADOVANJA INOVACIJSKIH PROBLEMOV IN PRILOŽNOSTI « V okviru projekta Interreg - Shartec je nastala e-knjiga z naslovom: »Veščina obvladovanja inovacijskih problemov in priložnosti«, ki je dosegljiva brezplačno. Knjiga je namenjena vsem, ki jih inoviranje zanima z akademskega vidika, pa tudi praktikom, ki bi želeli vključiti v svoje delovanje elemente inoviranja ali bi želeli že obstoječe procese inoviranja strukturirati in izboljšati. Vabljeni k branju.

Razpisi novega evropskega programa OBZORJE 2020! Finančna sredstva programa bodo namenjena raziskovanju in inovacijam. Posebej za mala in srednja podjetja je oblikovan t.i. instrument za MSP  (SME Instrument), katerega cilj je zapolniti vrzeli v financiranju MSP v zgodnjih fazah in pomagati podjetjem pri raziskavah in inovacijah. Več na spletnem portalu .

Lažje iskanje finančnih virov ! Za izboljšanje in olajšanje dostopa podjetij – tako v Sloveniji kot tudi drugih državah Evropske unije – do finančnih virov je Evropska komisija objavila spletno stran.

Oglejte si najnovejši informacijski elektronski bilten »Moj spletni priročnik«. Vabimo vas, da se naročite na ta brezplačni elektronski bilten (ki izhaja približno 3-4 krat na mesec in katerega v CPT Krško tudi lokalno obarvamo) in nam sporočite na info@cptkrsko.si.

 KORISTNO IN BREZPLAČNO! Ocena tveganja s pomočjo brezplačne spletne aplikacije!

 Poslovno poročilo CPT Krško za leto 2014.

2015 CPT Krško