Center za podjetništvo in turizem nudi pomoč:

obstoječim podjetnikom in podjetjem, novim in potencialnim podjetjem, inovatorjem, mladim strokovnjakom, kmetom, brezposelnim osebam, lokalnim razvojnim iniciativam in institucijam, društvom in klubom.

Podporne storitve pri poslovanju podjetij
Center za podjetništvo in turizem Aktualno Za investitorje Dogodki

Kontakt


Center za podjetništvo in turizem Krško

CKŽ 46, 8270 Krško
Telefon: +386 7 490 22 20
Telefaks: +386 7 492 70 80
E-pošta: info@cptkrsko.si


Poglej na večjem zemljevidu

Ali je podjetništvo lahko moja priložnost?

Četrtek, 1. Avgust, 2013

Avgust 20, 2013
13:00do16:00

SPODBUJANJE PODJETNIŠTVA MED MLADIMI !

Podjetnost je velikokrat le drugo ime za iskanje kreativnih rešitev in ustvarjalnost in je nekaj, s čimer se že rodimo, vendar pa nam okolje to kreativno iskrico v nas skozi življenje velikokrat zatre. Spečo podjetnost v mladih želimo zopet prebuditi – na ta način bodo res živeli življenje in bili srečni, ne zgolj uspešni.  V današnjih časih služb enostavno ni dovolj za vse, bolj pomembno se je poiskati v svojih spodobnostih in talentih, s katero bi lahko rešili nek problem, katerega ima dovolj velika skupina ljudi. Prvi korak na tej poti so na pobudo Centra za podjetništvo in turizem in gdč. Petre Škarje naredili dijaki 3. letnikov Šolskega centra Sevnica. V kratkem času nekaj šolskih ur so svojo podjetnost izrazili skozi »odštekane« profile na spletni strani, izvedeli pa so tudi, kaj ponuja točka VEM (»Vse na enem mestu«), kjer se lahko o svoji ideji pogovorijo, jo pogledajo z več zornih kotov in konkretizirajo v obliki svojega podjetja. V ustvarjalnem in odprtem vzdušju mladi iščejo odgovore, kateri so njihovi talenti, kaj želijo početi in postati v življenju – vsi odgovori pa so v njih. 

Njihovi odgovori na pomembna življenjska vprašanja so se  izrazili skozi profile na spletni strani www.odstekan.si, k ogledu katere vas prijazno vabimo.  Oglejte si nekaj utrinkov iz ustvarjalnih podjetniških uric!

2018 CPT Krško